Εταιρία

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1976 και αμέσως ειδικεύτηκε στην κατασκευή επίπλων & εξοπλισμών γραφείου, συνεδριακών καθισμάτων, εργαστηρίων και δημόσιων βιβλιοθηκών.

Στρατηγική της εταρίας μας είναι πάντα η ικανοποίηση των πελατών μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι εξοικειωμένο στα προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικά μηχανήματα μας και είναι ειδικευμένο τόσο στην παραγωγή όσο και στην εγκατάσταση των κατασκευών μας.

Έχοντας άνετους κατασκευαστικούς χώρους και ιδανικές συνθήκες εργασίας έχουμε ελαχιστοποιήσει το κόστος παραγωγής προς όφελος του πελάτη μας χωρίς να επηρεάζεται η αισθητική και η στερεότητα των προϊόντων μας.

Η διαρκής γκάμα ανταλλακτικών, το άμεσο σέρβις και η εγγύηση των πέντε ετών που παρέχουμε, μας έχουν κατατάξει ανάμεσα στις πιο έμπειρες και συνεπείς εταιρίες του χώρου μας και αυτό αποδεικνύεται από την επί σειρά ετών ανάθεση μεγάλων προμηθειών τόσο από το δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.

Η εταιρία μας με ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να προσφέρει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα του πελάτη μας είτε πρόκειται για τυποποιημένο προιόν είτε για ειδική κατασκευή.

Σε αυτή την παρουσίαση θα σας δώσουμε μόνο ένα μικρό profil τις εταιρείας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Εκτός από τα προιόντα που κατασκευάζουμε στο εργοστάσιο μας, η εταιρία μας συνεργάζεται και με άλλες εταιρίες του εσωτερικού και του εξωτερικού που ακολουθούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας, προκειμένου να ενημερωνόμαστε στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας και την προσπάθεια για την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προιόντων και υπηρεσιών μας, έχουμε πιστοποιηθεί από τον Αγγλικό οργανισμό TUV-ICB με το Διεθνές Πρότυπο Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001-2008.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η OFITEC – ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ πιστεύει ότι η βιομηχανική ανάπτυξη καθώς και οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα πρέπει να έχει ως επίκεντρο την ευημερία του ανθρώπου και άρα να σέβεται και να προστατεύει το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.
Εδώ και πολλά χρόνια έχοντας συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα προστασίας του περιβάλλοντος, χρησιμοποιεί υλικά και προϊόντα που δεν μολύνουν το περιβάλλονκαι επηρεάζουν άμεσα ή μακροχρόνια την υγεία των χρηστών και των ανθρώπων που ζουν στους χώρους που εφαρμόζονται τα προϊόντα μας.
Για τους παραπάνω λόγους έχουμε πιστοποιηθεί από τον Αγγλικό οργανισμό TUV-ICB με το διεθνές πρότυπο ISO 14001-2000 πιστοποιητικό περιβαλλοντικής διαχείρησης.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Η OFITEC-ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ έχει την δυνατότητα να αναλάβει τη διαμόρφωση ενός χώρου σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, ενώ ταυτόχρονα το ειδικευμένο πρωσοπικό της εταιρίας μας, σας παρέχει τη σιγουριά της άψογης κατασκευής και του αξιόπιστου service.
Παραδόσεις: Με επαγγελματισμό και συνέπεια φροντίζουμε να είμαστε ευέλικτοι στους χρόνους παράδοσεις.
Service: Η εξυπηρέτηση σας στηρίζεται στην εμπειρία του τενικού προσωπικού μας, στις διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων μας και στις παρεχόμενες εγγυήσεις για την αγορά τους.
Τα καθίσματα θεάτρου, Αιθουσών διδασκαλείας και αμφιθεάτρου διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας και αντοχές σύμφωνα με τις ευρωπαϊκες προδιαγραφες αναγνωρισμένων εργαστηρίων.
Οι δραστηριότητες στον χώρο του εξοπλισμού επίπλων της OFITEC-ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ καλύπτουν:

  • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
  • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΑΣ
  • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΩΝ
  • ΕΠΙΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ
  • ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ – ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ


1. Σύγχρονο Κέντρο Εργασίας (CNC) ελεγχόμενο από Ηλεκτρονικό Υπολογιστή το οποίο διαμορφώνει με απόλυτη ακρίβεια καμπύλες και ασύμμετρες επιφάνειες και κάνει οποιαδήποτε διαμόρφωση σε κάθε είδους πάνελ μελαμίνης, mdf, ατόφιας ξυλείας, πλεξιγκλας, φορμάικας κ.α
2. Τεμαχιστική Μελαμίνης, Νοβοπάν κλπ. με πρόκοξη & ηλεκτρονική μέτρηση για τον άψογο τεμαχισμό των επιφανειών.
3. Συγκολλητική Περιθωρίων για PVC 0,45 έως 8 χιλ. , για πηχάκια ατόφιας ξυλείας καθώς και για λωρίδες φορμάικας. Εκτελεί 7 εργασίες.
4. Συγκολλητική Περιθωρίων για PVC 0,45 έως 8 χιλ εξειδικευμένη  για κόλλημα προφίλ σε καμπύλα και ασύμμετρα τμήματα.
5. Κουρευτική μηχανή προφίλ περιθωρίων και διαμόρφωσης κούρμπας
από 1 έως 10χιλ στα σόκορα των διαφόρων τμημάτων ξύλου.
6. Κορδέλα κοπής ατόφιας ξυλείας με μοτέρ 8 ΗΡ – 80 εκατοστών .
7. Πολυτρύπανο με σπαστή κεφαλή 39 τρυπανιών για την δημιουργία οπών για τους μεντεσέδες, τα πόμολα κ.α
8. Αυτόματο Πολυτρύπανο 3ων κεφαλών για την δημιουργία οπών συνδέσμων, φυραμιών, στηριγμάτων στην κυρίως επιφάνεια και τα σόκορα των διαφόρων πάνελ ξύλου.
9. Σύνθετο μηχάνημα 7 εργασιών ( Δίσκος με σαπόρτι , πλάνη , ξεχοντδιστήρα, τρυπάνι, σβούρα )
10. Σύγχρονη Σβούρα 12.000 rpm.
11. Τρία Κομπρεσέρ 7,5 ΗΡ χωρητικότητας 500 κυβικών εκατοστών.
12. Πλήθος κινητών ηλεκτρικών εργαλείων & εργαλείων αέρα (ρούτερ, δράπανα, δίσκοι, πλάνες, σέγες, τριβεία έκκεντρα & παλμικά , καρφωτικά για δίχαλα & μονά).
13. Στις εγκαταστάσεις μας τηρούνται όλοι οι όροι Ασφαλείας, και οι ποιοτικές διαδικασίες που εφαρμόζουμε και διέπονται από το ISO 9001-2008 Ποιότητας.
14. Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό με πολυετή πείρα εξειδικευμένη στις εξωτερικές τοποθετήσεις Ειδικών Κατασκευών και μοντάζ Επίπλων Γραφείου, Αμφιθεάτρων, Θεάτρων, Αιθουσών Διδασκαλίας.
15. Στις εγκαταστάσεις μας τηρούνται όλοι οι όροι Διαχείρησης Αποβλήτων και Ρύπων καθώς και θέματα Υγιεινής και διέπονται από το ISO 14001-2005 Πιστοποιητικό.